Finala Vocea Romaniei 2017: un show de zile mari, concurente motivate si dornice sa impresioneze publicul si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil. Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau. Ea este eleva la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu din Chisinau, unde studiaza xilofon, tobe si pian. Ana Munteanu a participat la multe competitii unde a castigat locul I. Locurile 2,3 si 4 in FINALA Vocea Romaniei sezonul 7 au fost ocupate in ordine de: Meriam Jane, Zsuzsana Cerveni si Andrada Cretu.
In deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seara, cele 4 finaliste au interpretat melodia Amazing Grace, momentul reprezentand un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul si publicul s-au ridicat in picioare si au tinut un moment de reculegere.
Va multumesc din tot sufletul ca ati avut incredere in mine. Aceasta piesa este pentru voi, a spus Ana Munteanu, dedicandu-i publicului piesa La Boheme.
Ana Munteanu a interpretat in finala melodia De unde vii la ora asta, in duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa La Boheme si melodia Prayer, in duet cu Marcel Pavel.
Ana Munteanu a mostenit talentul muzical de la parintii sai. Cei 100.000 de euro care-i revin ca invingatoare din finala Vocea Romaniei ii va folosi pentru a-si ajuta familia sa se mute la Bucuresti, unde sa-si continue studiile, impreuna cu fratii ei.