Filmul Jumanji: Welcome to the Jungle, in regia lui Jake Kasdan, cu
Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert, va avea premiera in Romania pe 29 decembrie 2017.
Gen film: actiune, aventuri, comedie, familie, fantastic
Premiera in Romania: 29.12.2017
In noul film Jumanji: Aventura in jungla, jocul se schimba intrucat patru prieteni extrem de diferiti sunt de data aceasta absorbiti in lumea jocului Jumanji. Atunci cand descopera pe o veche consola video un joc pe care nu-l mai incercasera, cei patru se hotarasc sa joace si sunt imediat absorbiti in decorul de jungla al jocului si in avatarurile pe care si le alege fiecare si care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart si Karen Gillan.
Astfel descopera ca nu sunt ei cei care joaca jocul, ci Jumanji ii joaca pe ei. Ei sunt nevoiti sa intre in cea mai periculoasa aventura a vietii lor, pentru ca altfel, risca sa ramana blocati pentru totdeauna in jocul Jumanji!
Columbia Pictures prezinta o productie Matt Tolmach / Seven Bucks, Jumanji: Aventura in jungla. Rolurile principale sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale.
Regia ii apartine lui Jake Kasdan. Producatorii sunt Matt Tolmach si William Teitler. Scenariul este scris de Chris McKenna & Erik Sommers si Scott Rosenberg & Jeff Pinkner. Povestea ii apartine lui Chris McKenna si se bazeaza pe cartea Jumanji, scrisa de Chris Van Allsburg.
Producatorii executivi sunt David Householter, Jake Kasdan, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Ted Field si Mike Weber. Imaginea a fost realizata de Gyula Pados, HSC, iar scenografia de Owen Paterson. Montajul e semnat de Mark Helfrich, ACE si Steve Edwards. Coordonatorul de efecte vizuale este Jerome Chen. Creatoarea costumelor este Laura Jean Shannon. Muzica ii apartine lui Henry Jackman, iar aranjamentele muzicale au fost realizate de Manish Raval si Tom Wolfe.