INNA revine cu un nou album care se numeste Nirvana si care include single-urile Gimme Gimme, Ruleta, dar si Nota de plata cu The Motans si Tu si Eu feat. Carla's Dreams, dar si alte piese care vor fi comunicate in curand.
Abia astept sa ascultați albumul Nirvana, sunt fericita sa vi-l prezint si sa ne bucuram impreuna de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producatori si compozitori talentati si sper sa simtiti Nirvana din acest album, a spus INNA.
Albumul Nirvana are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.
Urmatorul single pe care il va lansa INNA de pe acest album se numeste chiar Nirvana, videoclipul acestei piese a fost filmat zilele trecute in Bucuresti. Single-ul se va lansa oficial pe 28 noiembrie pe canalul de YouTube al artistei.
Si pentru ca meriti sa fii surprins, albumul Nirvana va fi disponibil incepand cu 11 decembrie exclusiv in magazinele LIDL din Romaania.
Anul acesta, INNA a lansat doua single-uri Gimme Gimme si Ruleta, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizari, respectiv 120 000 000 de vizualizari.
INNA â€" Gimme Gimme
https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4