In vremuri cu granitele inchise, trei milioane de dolari declanseaza visul american! Filmul romanesc Hawaii iti ofera sansa sa castigi o excursie in Hawaii!
Din 17 noiembrie, mergi la cinema sa vezi filmul, pastreaza biletul si intra in concurs pe procinema.ro!
Dragosos Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinti), Andi Vasluianu si Cristina Flutur sunt doar cativa dintre actorii care, in regia lui Jesus del Cerro, spun povestea unui film de actiune, despre dragoste si despre bani!
Filmul Hawaii surprinde perfect energia unui tanar care pare rupt din realitatea vremurilor in care traieste: isi cere drepturile, lupta pana la capat si nu se lasa calcat in picioare de nimeni. Trebuie sa il vedeti. Situatia de azi nu e cu mult schimbata, iar in cele din urma atitudinea este cea care conteaza. Va astept la cinema, a spus Dragos Bucur.
Filmul Hawaii va intra in cinematografe pe 17 noiembrie si spune povestea despre cum sa ajungi la o mostenire de 3 milioane de dolari intr-o vreme cand un singur dolar detinut in casa era motiv sa-ti pierzi libertatea pe viata.
Tu ce ai face daca intr-o zi ai mosteni 3 milioane de dolari? Aceasta este intrebarea la care trebuie sa raspundada pe procinema.ro/hawaii, in perioada 17 noiembrie - 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema si urmaresc filmul Hawaii. Cel mai creativ, surprinzator si neconvențional raspuns inscris in campanie impreuna cu seria biletului la film va castiga marele premiu: o excursie pentru doua persoane in Hawaii, cu bilete de avion si cazare la hotel de 4 stele, timp de o saptamana!
Mai multe informarii despre concurs si regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.