Traiesc in aceeasi poveste de dragoste de la 19 ani!, spune artista care a lansat piesa EL si EA!
https://www.youtube.com/watch?v=Dfdiiq94Jd0
In ploaie feat. Jimmy Dub , Ti-ai dorit alta feat. JerryCo sau Arde feat. Balkan, sunt doar cateva dintre frumoasele colaborari cu care ANNES ne-a incantat in ultima vreme.
Frumoasa cantareata a lansat o noua piesa si revine cu propria poveste de dragoste, despre EL, cel care i-a cucerut inima de cand avea 19 ani si despre EA insasi...
Mi-am adus contributia si am dat directie mesajului, versurilor, pentru ca am vrut sa le povestesc prin muzica, atat celor care mi-au urmarit evolutia de-a lungul anilor cat si celor care ma descopera acum, ce poveste traiesc, sa-i pot inspira, sa le dau motive de incredere in iubirea adevarata care rezista tuturor furtunilor.
Traiesc in aceeasi poveste de dragoste de la 19 ani. A fost frumos, a fost greu dar suntem inca impreuna.
Dragostea este insusirea celor puternici, a celor care nu se tem sa iubeasca. EA risca si pariaza pe emotii sincere, pentru a-si umple viața cu cele mai frumoase senimente.
a marturisit artista.
Piesa a luat nastere in studioul UNDERCLOVER, pe muzica compusa de Iolanda Boban si pe versurile scrise de ANNES, impreuna cu Iolanda Boban, iar productia video s-a realizat sub atenta supraveghere a regizorului Alexandru Avram, alaturi de Adrian Iiescu si Irina Tudor.