In acest an, Raluca Zenga si-a sarbatorit ziua intr-un mod inedit. Impreuna cu 30 dintre prietenele sale, sotia antrenorului Walter Zenga a organizat o super petrecere pe iaht, cu tema Sirene si alte creaturi mitologice.
Anul acesta, am vrut sa ma sarbatoresc in mod diferit, si am ales sa ne desprindem de terra ferma pentru a naviga in apele Golfului. Am organizat, asadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o priveliste mirifica din mare asupra Dubaiului, a spus sarbatorita.
Raluca a avut alaturi cele mai bune prietene (in jur de 30 de fete care impartaseau aceeasi dorinta de distractie, acelasi party spirit!), un DJ care a avut rolul de a le face pe fete sa danseze pe muzica preferata, si sampanie din belsug!
Tema petrecerii a fost "Sirene si alte creaturi mitologice, astfel incat prietenele mele sa isi foloseasca imaginatia pentru costumatii cat mai simpatice - doar eram inca in atmosfera de Halloween! Tortul a fost un deliciu cu crema de nutella si, desigur, a pastrat tematica marina si mitologica, cu Mica Sirena si zeul Poseidon!
Prietenii m-au rasfatat cu cadouri inspirate, printre care doua tablouri-portret realizate de un pictor local renumit, si numeroase accesorii de firma, cercei Chanel, bratari Dior si Prada, povesteste Mamica ZEN.
Walter mi-a trimis cel mai frumos buchet de trandafiri, insotit de o emotionanta scrisoare, a mai adaugat Raluca Zenga, iar la intoarcerea sa din Italia vor sarbatori impreuna, asa cum se cuvine!
Nici copiii nu au uitat de ziua mamei lor. Samira si Walter Jr. i-au pregatit Ralucai cele mai amuzante felicitari, decorate cu scoici si sirene, in care isi asigurau mama ca este inca tanara si frumoasa.
Mami, nu-ti fa griji, esti inca tanara si frumoasa, te iubim si cu un an mai mult!, au scris cei mici.