Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi.
Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri. Filmarile au fost pline de peripetii, artistul fiind nevoit sa traga de mai multe ori un cadru in apa rece.
Piesa Dor de noi este compusa de Ovidiu Nae Nicolae, Sergiu Ene, Enri Demi, Lucian Darie si a venit intr-un moment intens, dupa cum marturiseste si Mircea.
Stiti cum sunt acele momente cand te astepti cel mai putin, dar lucrurile se leaga perfect. Simt ca piesa a venit la momentul potrivit, iar baietii de la Suna Bine au facut o treaba buna. Simt si mai tare piesa asta, mai ales ca intamplarea face ca a venit intr-o perioada dificila, cand am trecut printr-o despartire. Este despre una dintre marile iubiri din viata ta si momentul in care ramai cu intrebari si amintiri”, declara Mircea Eremia.
Dupa ce a debutat cu single-ul Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelatiile din muzica romaneasca si a lansat single dupa single, cum ar fi Interzis, Dragostea doare, iar anul asta a lansat single-ul Cardio cu care a cucerit publicul la toate concertele pe care le-a sustinut.
Recent, Mircea si-a testat si calitatile de actor si este personaj principal in videoclipul baietilor de la TWO (ex Akcent).
Asculta / Descarca single-ul Dor de noi: https://MediaPro.lnk.to/DorDeNoiPR