Liliana-Sinziana Scriosteanu, competenta in psihoterapie integrativa, tulburari de comportament alimentar, psiho-oncologie si psihoeducatie, a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi.
Liliana-Sinziana Scriosteanu este de la Asociatia Lemaan Ahai Romania, iar pe facebook o gasiti pe pagina: Leeman Ahai.
Ce am la stand este o donatie de la un afacerist israelian care consta in gablonturi precum cercei cloisonne, ersarfe din bumbac si esarfe din matase naturala, pasari din email - 20 RON, portofele, coliere din pietre semipretioase, bratari din pietre semipretioase, coliere din hematite, uleiuri esentiale, biblice terapeutice din Israel - 20 RON. Le recomand pe cele cu tamaie si smirna, dar si balsamul de Gilead.
Vreau ca femeile sa se bucure de toate aceste obiecte minunate, pentru ca, la randul meu, ca psihoterapeut, am consultatii cu pret social - 35 RON / consilierea la cabinetul meu situat pe Bd. Magheru.
Pentru programari, puteti suna la cabinet martea si joia, la nr. de telefon 0720025266.
E-mail: [email protected]
Mai multe detalii pe site-ul www.serviciipsigomedicale.ro
Vreau sa fac un centru de terapii holistice in afara Bucurestiului, iar acolo sa ma ocup si de cei care au iesit de la dezintoxicare, a mai spus Liliana-Sinziana Scriosteanu.