Aflata la cea de-a saptea editie in Bucuresti, Gala Smart Folk You! Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB si Miscarea de Rezistenta.
Sunt si intrebari legitime ale unor cititori:
- Marilena Bara - Bucuresti: Cine canta???
- Valentina Mazilu - Voluntari: E pe bune evenimentul asta? pe site-ul smart fm nu gasesc nicio informatie, iar pe tot internetul aici este singura referire despre gala folk you din weekendul viitor, nu stim cine canta, nu stim la cat incepe.
Tuturor amatorilor de muzica buna, un raspuns de la Smart FM:
- Neascultatori Smart FM, tineri de toate varstele, chiar nu exista nicio scuza sa nu ne fiti alaturi in piata, la fel ca in fiecare an, la intalnirea cu noi si cu muzica cea mai buna! Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
- Nu va mai lasati constransi de nimeni si de nimic, nici de vremuri, nici de oameni, fara ura, fara regrete si fara resentimente. Mergeti inainte ca si cum timpul n-ar exista. Eliberati-va de tot si de toate, cu gandul ca trebuie sa traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul va va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea, ne aminteste in fiecare dimineata, la Smart FM, Motu Pittis.

Marius Tuca a publicat pe pagina sa de Facebook programul, pe zile, al celui mai asteptat eveniment muzical al acestei toamne, in Bucuresti:

GALA SMART FOLK YOU FLORIAN PITTIS 2017

Vineri, 29 septembrie

- FOLK FRATE
- DINU OLARASU
- MAGDA PUSKAS SI RARES SUCIU
- ANDREI PAUNESCU SI TRUPA TOTUSI
- MIRCEA RUSU BAND
- CnM
- NICU ALIFANTIS
- TAXI
- VITA DE VIE

Sambata, 30 septembrie

- WALTER GHICOLESCU
- COSMIN VAMAN, ALEXANDRA ANDREI&TRUPA SPAM
- MARIA GHEORGHIU
- ALEXANDRU ANDRIES
- FLORIN CHILIAN
- OCS
- PASAREA ROCK
- IRIS

Duminica, 1 octombrie

- TATIANA SI MARIUS OJOG
- ARTHUR
- EMERIC IMRE
- ADRIAN SARMASAN
- DUCU BERTZI & FRIENDS
- ALINA MANOLE
- CELELALTE CUVINTE
- KEMPES