Pe pagina de facebook a lui Marius Tuca a aparut in data de 5 septembrie 2017 urmatorul anunt, preluat de pe site-ul Miscarii de Rezistenta:
- Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
Pe scena, vor urca desigur mari nume ale muzicii romanesti. Care sunt acestea? Mister. De altfel, un prieten - Alin Alexandru Niculescu - il intreaba pe Marius Tuca:
- Cine canta?
Marius Tuca nu a raspuns la aceasta intrebare, si nici pe miscareaderezistenta.ro si smartfm.ro nu sunt mai multe detalii. Precedentele editii ale evenimentului au fost organizate de Primaria Municipiului Bucuresti, Arcub si Miscarea de Rezistenta. La Matinalul Smart FM din 23 septembrie 2017, Marius Tuca si Marius Manole au difuzat aceasta informatie in dialogul pe care l-au avut cu Florinela Georgescu, sefa Administratiei Nationale de Meteorologie, pe tema furtunii din Bucuresti. O veste imbucuratoare de la sefa ANM: timpul va fi frumos in cele trei zile ale Galei Smart Folk You! Florian Pittis 2017. Recomandarea sefei ANM este ca iubitorii de muzica sa imbrace pulovere si sa-si puna fesuri pe cap, pentru ca in noptile Galei temperaturile vor fi mai scazute.