Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali.
Ador este o productie manifest in care va fi prezentata o parte importanta din viata si cariera Loredanei, cu lucruri, momente si intamplari care au transformat-o in femeia si in vedeta de astazi.
Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv, un show tematic inovator - Ador, un spectacol special care marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului Buna seara, iubite!
Pre-productia spectacolului a inceput deja, iar organizatorii si producatorii sustin ca va fi un show care va aduce in fata spectatorilor si o multime de efecte speciale si tehnologii de ultima ora.
Ador va marca o cariera spectaculoasa, precum cea a Loredanei de-a lungul careia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde si a stabilit recorduri.
Copil-minune al muzicii usoare romanesti, Loredana a devenit in cele 3 decenii de activitate artistica un artist total: este deopotriva cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, jurat in cea mai de succes productie TV - Vocea Romaniei, om de televiziune, scriitoare, fashion-icon si o veritabila woman-show.
De-a lungul carierei, Loredana si-a demonstrat talentul printr-o asidua dorinta de autodepasire, dar mai ales cu patima unui indragostit de publicul sau, pe care il adora si care o adora. Si de aceea Ador reprezinta conceptul show-ului.
Ca in fiecare toamna, pe 10 noiembrie, de la ora 20.00, Loredana revine pe scena Salii Palatului (dupa succesul de anul trecut cu Sentimente) pentru a-si arata dragostea, daruirea si respectul pentru publicul care o adora si pe care il va uimi va uimi cu un show unic.
Loredana - Ador este un show despre evolutie si despre ceea ce inseamna a darui, spectacolul este construit astfel incat artista nu-si va centra mesajul pe propria persoana, ci pe a le darui spectatorilor emoțiile experiențelor pe care le-a trait, asezate intr-un context (decoruri, costume de vis) care ii va transporta direct in lumea sa.
Loredana - Ador este un manifest despre a avea curaj sa mergi pe drumul tau si a-ti urma visurile, a-ti fixa idealuri inalte si a ajuta la schimbarea mentalitatilor.
Ador este despre iubire, despre emotia de dincolo de iubire, este despre a darui si a-ti dori sa lasi urme frumoase in sufletul celor din jurul tau. Asteptati-va la o intalnire cu oamenii care inseamna mult pentru mine, la ritmuri nebune, dar si profunde, la experiente care ne vor purta pe toti in magie, si pe voi spectatorii, dar si pe noi, cei de pe scena, marturiseste Loredana.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, la Statia de Metro Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.
Loredana - Ador va avea loc vineri, 10 noiembrie 2017, la Sala Palatului Bucuresti, de la ora 20.00.