In aceasta toamna, intre 28 septembrie si 1 octombrie, Bucurestiul va fi gazda celui mai important eveniment din Romania destinat frumusetii. Organizat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilioanele C1, C2 si C4, Cosmetics Beauty Hair constituie unul dintre cei mai puternici promotori ai industriei cosmeticelor din tara noastra, fiind o manifestare de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Prima editie a targului Cosmetics Beauty Hair a avut loc in 1994, iar de atunci s-a dezvoltat an de an, atingandu-si scopul de a fi un adevarat fenomen pentru profesionistii din aceasta industrie, una foarte dinamica si cu un potential urias de dezvoltare.
Cu oferte inedite, conforme tendintelor sezonului si anticipand directiile anului urmator, producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica vor fi in numar mai mare fata de anul trecut. Spre exemplu, in 2016, au fost prezente la Cosmetics Beauty Hair peste 130 de companii din Romania si din strainatate, cifrele inregistrate comparativ cu editia precedenta fiind cu 6 la suta mai mari, la numarul de firme expozante, cu 11 la suta s-a inregistrat o crestere a suprafetei expozitionale ocupate dar si o crestere a participarii in randul publicului cu peste 14.000 de vizitatori, ce au ales sa profite de ofertele puse la dispozitie de comercianti in cele patru zile de manifestare expozitionala.
Anvergura evenimentului Cosmetics Beauty Hair reiese si din nivelul tranzactiilor realizate atat in timpul targului cat si ulterior, din numarul de companii expozante si din prezenta internationala constanta a unor tari precum Italia, Grecia, Olanda, Turcia.
Pe intreaga perioada a desfasurarii targului, toamna prinde culoare la Romexpo prin cele mai noi tendinte in make-up si hair styling prezentate de profesionistii domeniului dar si prin evenimentele conexe realizate, in cadrul carora vizitatorii beneficiaza de sfaturi utile si demonstratii din partea specialistilor.
Produsele oferite la preturi promotionale doar pe durata targului, dar si posibilitatea de a gasi noi distribuitori sau de incheia parteneriate strategice, sunt numai o parte din avantajele oferite de editia 2017 a Cosmetics Beauty Hair.
Printre companiile de frumusete cu istoric si foarte indragite de public ce si-au anuntat in acest an prezenta la Cosmetics Beauty Hair se afla Luiza Essence, care de peste 8 ani este printre cele mai importante companii pe segmentul de distribuire produse profesionale pentru ingrijirea parului in Romania, ROWE, unul din liderii pe segmentul distribuirii de aparate profesionale pentru saloane de remodelare corporala, DIVA, Beauty One, Salon Pro, Cosmoprof, Yofi Hair Academy, Ardes sau Nail Art.
Evenimentul este structurat pe doua componente: B2B (Business to Business) â€" pentru cei care doresc sa gaseasca distribuitori sau reselleri si B2C (Business to Client) â€" pentru companiile care vand direct consumatorilor finali.
In cele patru zile ale targului, programul de vizitare este intre orele 10:00 si 18:00 iar duminica intre 10:00 si 16:00, biletul de intrare fiind 10 lei pe zi, iar tariful la parcare fiind de 3 lei pe ora.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.