E perioada schimbarilor pentru Ramona Badescu! Frumoasa vedeta a anuntat recent ca se dedica mai mult proiectelor profesionale decat celor personale si a facut o declaratie surprinzatoare!
Invitata vineri in emisiunea lui Pepe, Gaska mare de la Antena 1, Ramona Badescu a dezvaluit printre altele ca… este singura.
Sunt singura acum! Ma dedic in totalitate proiectelor mele profesionale si familiei! Pentru mine iubirea, in acest moment, este un capitol inchis, a dezvaluit actrita si prezentatoarea TV atunci cand a fost intrebata de Pepe despre viata ei. Desi toata lumea se astepta ca povestea ei de iubire cu primul roman din viata ei sa se termine cu happy-end, iata ca multi au fost luati prin surpridere.
Ramona Badescu a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata sa personala. Anul trecut insa s-a afisat oficial la petrecerea de ziua ei de nastere, pe 29 noiembrie, la bratul primului barbat roman din viata ei. Din motive numai de ei stiute, drumurile lor s-au despartit.
Lucrurile incep si se termina! Intotdeauna am fost o persoana discreta in privinta vietii personale. Eu nu vreau sa vand subiecte despre viata mea personala! Nu am facut-o niciodata. Imi place discretia! Este o relatie care a inceput in octombrie, anul trecut, si s-a sfarsit de ceva timp! Un lucru trebuie insa lamurit. Numai ziarele au scris despre nunta. Eu si cu familia mea nu am discutat niciodata despre acest subiect! Asa ca nu a fost vorba de nunta, nimeni nu a parasit pe nimeni, pur si simplu am discutat intre noi, ca doua persoane mature, si ne-am dat seama ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput. Acest capitol este inchis si nu vor mai exista alte declaratii de-ale mele cu privire la acest subiect! Ma concentrez pe proiectele profesionale importante!, a marturisit Ramona Badescu.
In luna octombrie s-ar fi implinit un an de zile de cand Ramona Badescu forma un cuplu cu avocatul Narcis Godeanu.