Firma Canigi, renumita pentru atelierul sau de marochinarie, a avut ideea inedita, in urma cu cativa ani, de a face portofele din piele pentru Politia Romana.
Mai precis, este vorba despre portofele superbe din piele facute special pentru legitimatiile celor care lucreaza in Politia Romana. Aceasta idee a avut-o marochinerul Nicu Rasina, cunoscut publicului si din aparitiile sale la targurile de profil din Capitala. Acesta venea la aceste targuri cu produse de marochinarie manufacturate: portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma sa, Canigi.
Aceste portofele sunt lucrate special pentru politisti si nu se comercializeaza decat pentru acestia.
Firma Canigi are atelierul de marochinarie pe Strada Lujoj, nr. 65, in Bucuresti.
De asemenea, obiectele create de atelierul de marochinarie Canigi Prod le gasiti si in magazinele Obor, Victoria, dar si altele. La atelierul de marochinarie al firmei Canigi lucreaza Nicu Rasina si Marin Gheorghe.
Marfa mea este apreciata! Am marochinarie mica si marochinarie mare, iar gentile pe care le fac eu sunt adresate generatiei 40 - 50 de ani. Am si borsete mesinger (sport), care sunt foarte cautate, spune Nicu Rasina, un marochiner foarte talentat. Il puteti contacta pentru comenzi la nr. de telefon: 0722433752.