Muna Radu este prezenta in showroom-ul Etajul Designerilor Romani, Bulevardul Dacia 39, etaj 1, magazinele: Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: Muna Radu.
Femeia Muna este definitely wild & bold, feminitatea este nesabuita, gandurile freamata de curiozitate si pofta de viata.
Insetata de creativitate, Muna isi alege stilul asortat cu personalitatea construita din trairi si experiente proprii.


- Pe scurt, care este povestea ta? Cum a inceput pasiunea ta pentru moda?
- Povestea mea a inceput acum 12 ani, insa planul a fost trimis in univers cand aveam 12 ani, atunci cand aflasem de aceasta meserie. Nu stiam exact ce inseamna a fi designer si nici nu m-am mai gandit la asta decat dupa alti 14 ani. Am pornit de la idea unui concept store cu creatori romani, apoi a urmat firesc un atelier de creatie. Am fost primul ucenic in propria firma. Doamna Viorica, modelier si profesor al vestitei case de moda Venus, suflet creativ parca venit din alta epoca, a fost profesor de baza pentru mine, in atelierul in care imi petreceam sapte zile din sapte, zece ore si uneori mai mult. Cel mai mult imi place sa uit de mine in depozit, printre materiale si tesaturi. Aici incepe pentru mine procesul de creatie. Ah, si am uitat sa specific: eu nu sunt designer! Au trecut multi ani, cliente, furnizori, colaboratori diversi, care mi-au intregit universul. Sunt norocoasa. Fac ceea ce imi place si imi place ceea ce fac.
- Esti prezenta in showroom-ul Etajul Designerilor Romani situat in Bulevardul Dacia 39, etaj 1 si in magazinele Monique, str. Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208 ), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: Muna Radu. Cum ai defini colectia ta de vara, ce are ca vedeta rochia sarafan?
- Colectia de vara are ca vedeta rochia sarafan. Modelul este unul clasic, insa m-am jucat cu tesaturi actuale.
- De unde iti alegi materialele pe care le folosesti in obiectele tale de vestimentatie?
- Tesaturile le aleg din depozitele din Bucuresti, Oradea, Timisoara. Tot ce inseamna partea de productie se face in ateliere din Bucuresti. Chiar daca pe cartea de vizita sunt director creativ al brandului Muna Radu, ma preocup de toate etapele premergatoare productie, de la alegerea tesaturilor, conceptul colectiei, realizarea prototipurilor. Incerc sa pastrez identitatea brandului si sa supravietuiesc intr-o piata saturata de made in China cu care nu poti concura.