Povestea clutch-urilor de matase SILKDOM, made in Romania, a inceput acum 7 luni. Colectia de clutch-uri este disponibila acum in exclusivitate la Molecule F Concept Store. Toate piesele SILKDOM sunt realizate manual, integral din matase naturala la exterior si catifea de matase naturala la interior. Matasea folosita in realizarea clutch-urilor provine din Franta, Japonia, Italia, China, India, dar si din Romania.
Colectia de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, indrazneala, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tau. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povesti si transmit emotii.
Bucuria de a realiza o piesa unica pentru orice femeie, este greu de descris in cuvinte. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povesti si transmit emotii. Nu am intalnit inca pe cineva care sa ramana indiferent la vederea lor, declara Madalina Nistor, fondator SILKDOM.
Creatii complexe, clutch-urile compun impreuna cu matasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfarsit este UNIC. Clutch-urile SILKDOM pot fi purtate de la tinute de seara, dar si in combinatii cu jeans, camasi largi barbatesti, fuste de piele, etc.
Sub brandul SILKDOM sunt realizate si bijuterii din matase, esarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com si in Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.