La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici.
Expozitia lor arata extraordinar, cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile pline de culoare, e ca o explozie de bucurie.
Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani. In mansarda lui spatioasa din centrul Bucurestiului, dar si in atelierul lui din Aachen, experimenteaza diverse stiluri, in special inspirate din lucrarile celor doi mari pictori contemporani preferati, Gerhard Richter si Jackson Pollock. Culorile puternice, imbinate cu nuantele fluorescente asternute in mod inedit pe panza, fac din universul lui artistic o explozie de bucurie.
In prezent are peste 400 de tablouri, iar picturile lui sunt expuse in proprietatti private din Europa, Brazilia si SUA.
Fost corporatist, Marcel Thiele a renuntat la confortul si la statutul unor pozitii de top in companii de retail, in diverse tari europene, in favoarea unei vieti pline de culoare, la propriu si la figurat, in inima Capitalei noastre.
Atelierul lui a devenit in ultima vreme locul preferat de fotografii profesionisti pentru shooting-uri neconventionale sau comerciale si de regizorii de videoclipuri, amatori de culori vesele sssi mansarde cu tavan inalt.

Expozitii:

2014
- Atelierul de Productie, Bucuresti

2015
- Dental One, clinica dentara de lux din Bucuresti

2016
- CrossRoads, la Galeria Phototeque, JW Marriott, Bucuresti
- La Vida Colorida, la terasa La Rambla, Bucuresti
- Coloreaza-ti viata, invitati: Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia
- Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti
- Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV)

Media:

Pro TV - reportaj De la corporatist la pictor. Calea inimii
Pro TV - Visuri la cheie
Unica - Artistul anului 2016
Casa Lux - Viziuni vibrante, reportaj.
Adevarul Live - Intre pasiune si profesie, interviu video live.
Bucuresti FM - Spectacol de culori, interviu radio live.