Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff.
Am inceput aceasta afacere in 2015. Materialele le comandam de pe net sau de pe diverse site-uri. Ne place foarte mult vintage, pentru ca e ceva romantic, feminin si atemporal. E linistitor si imi place tematica pariziana, spune Despina Gabriela Gheorghiade de la Ela Boutique.
La standul celor doi, care formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi, am vazut o multime de obiecte frumoase, pe care nu aveai cum sa nu le admiri: cercei, bratari, coliere, cu pietre, margele si cristale, cutii din lemn sau Mdf, pentru bijuterii si suporturi de prezentare create de Silviu - la 50 RON, pictate sau facute in tehnica servetelului, jucarii din plus crosetate, bentite crosetate - 35 RON, accesorii diverse.
De asemenea, mi-au atras atentia si portcheiurile din piele ecologica, lucrurile crosetate si gentutele din material textil cauciucat, cu motive vintage (create de Despina Gabriela) - la 25 RON.
Prietenul ei, Silviu Bratu, are un atelier de tamplarie care se numeste chiar asa: Atelierul de Tamplarie Silviu's Work (mobila din lemn, Mdf si pal la comanda). Acesta executa orice tip de mobilier exclusiv, inclusiv modele extravagante (amenajari, restaurante, terase si balcoane).
Puteti achizitiona toate aceste minunatii din magazinul Ela Boutique situat pe Aleea Baiut nr. 13 (langa Piata Valea Ialomitei, cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti).