Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! Ca pe cele doua roti elegante ale celebrului scuter italienesc aniversat!
Lambretta a fost vedeta si alaturi de ea, pe covorul rosu, au stralucit toti invitatii: bloggerii, jurnalistii, clientii veniti la cumparaturi, trecatorii si chiar vecinii din blocul de deasupra magazinului, care au fost invitati sa ciocneasca un pahar din Vinurile Selectionate Costiniuc, sponsorul care a asigurat bauturile serii.
Doza de veselie a fost dubla!
Pe langa vinul ghiurghiuliu, responsabil cu voia buna, poantele si rasetele a fost gazda serii, Catalin Dezbracatu! Asa gazda, asa petrecareti! A fost o seara a oamenilor frumosi si liberi, asa cum spune si sloganul ales de proprietarul magazinului, Gideon Caspit, pentru a da tonul petrecerii:
Feel the freedom! Ride a scooter!
Seara aniversara Lambretta a fost o calatorie printre anii de odinioara. Anii in care libertatea avea gust, iar timpul nu era irosit in blocajele din traficul urban. Anii incare timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mult mai generos. Invitata de onoare a serii, Ambasadoarea Vietii Sanatoase in Romania, Florentina Opris, a tinut un mic discurs despre beneficiile scuterului si despre avantajele pedalatului! Tu ce ai face cu timpul pe care il pierzi in trafic? Poti face cumparaturi, pentru ca ai REDUCERI ANIVERSARE LAMBRETTA, la magazinul The Retro Shop!
Pana duminica, 21 mai, de Constantin si Elena, cei care au pasit in magazin au putut cumpara obiecte vestimentare la preturi speciale minunate. Cu 100 de lei au putut cumpara doua perechi de pantofi sport Lambretta, trei camasi la pretul de 150 de lei sau tricouri Lambretta cu 130 de lei!
Si daca tot am vorbit despre cumparaturi, Florentina Opris a stralucit intr-o tinuta sexy, aleasa de pe rafturile magazinului The Retro Shop.
Seara a fost una trasa de par! Ce bine este sa fii tras de par de un stilist!
Pentru ca am sarbatorit vremurile retro, doamnele si domnisoarele care nu au avut timp sa se coafeze, pentru ca au stat blocate in trafic, au fost rasfatate cu bucle si bentite cu fundite la colrul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului de infrumusetare, Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Ei, si asa a inceput cu adevarat distractia! Concursul MISS si MISTER Lambretta a fost un deliciu! S-a dansat si s-a votat pe baza de aplaudat! Daca la domni a fost mai usor, lupta dintre doamne a fost extrem de stransa, asa ca patronul magazinului Ceas Boutique, Gideon Caspit, a oferit doua premii Miss Lambretta frumoaselor domnisoare care au dansat sub privirile publicului! Lambretta Cielo si Lambretta Cesare au fost ceasurile oferite drept dar frumosilor castigatori.
Pentru ca orice festin se condimenteaza cu maancare, invitatii si-au delectat papilele gustative cu aperitive si lasagne din trufe, oferite de sponsorul La Bottega Del Tartufo si Pastera- Pasta bar, din Floreasca, Banu Antonache, dar si gelato italiano oferita spre degustare de catre sponsorul Puro & Bio Romania.
S-a ras, s-a socializat, s-a dansat, s-au facut fotografii pe scutere si pe biciclete, iar la final s-a mancat din tortul aniversar.
Duminica, o bicicleta Habanna ItalJet a fost oferita drept cadou de magazinul The Retro Shop, la TOMBOLA ANIVERSARA LAMBRETTA! Catalin Dezbracatu a fugit cu superba bicicleta alba, sub privirile amuzate ale petrecaretilor.
Magazinul THE RETRO SHOP se afla in B-dul Ion Mihalache nr. 128, sector 1, Bucuresti. Telefon: 0727 170 170