Joi, 11 mai, la ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33), va avea loc concertul People need to cry, noul single semnat David Lapadat, care da titlul spectacolului - concert marca DAVID's PACK (componenta trupei: David Lapadat - voce, Catalin Rasvan - chitara bas, Andrei Balasa - chitara, Alexandru Salistean - clape, Mihai Diaconu - tobe).
Intrarea este libera.
FB event David's Pack - People need to cry:
https://www.facebook.com/events/213393992499235/
Just Kiss Me, cel mai recent single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT a depasit 1.100.000 de vizionari!
New single: https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE
Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase ii vor urma alte doua evenimente: pe 19 mai, ora 21.00 la Clubul Taranului din incinta Muzeul Taranului Roman si pe 9 iunie, ora 21.00 la UnTeatru.
Pe 10 mai la Cafe Carturesti Verona a avut loc lansarea cartii BELIVE si a albumul GOODBYE TILL WE MEET AGAIN (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat.
Prezentarea cartii a fost facuta de Conf. Univ. Dr. DONA TUDOR
Invitati speciali: OCTAVIAN URSULESCU si actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra
Albumul contine 11 piese - love letters, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I'm still loving you si I love you) si este disponibil in reteaua de librarii Carturesti sau pe Itunes.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale.
A absolvit Colegiul National Sfantul Sava, dar a urmat si cursurile Liceului de Muzica George Enescu (pian si chitara clasica).
In perioada in care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzica folk si muzica uaoara, ca interpret, de teatru si de poezie, in tara si strainatate.
In paralel, a urmat un Masterclass in specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales in Weikersheim, Germania.
In anul 2013, David Lapadat a fost invitat de catre organizatorii Imagine Festival de la Zagreb sa reprezinte Romania in cadrul showcase-ului international care a avut loc in deschiderea Festivalului.