NICO continua sa surprinda si sa se reinventeze intr-un videoclip nou, in colaborare cu producatorul muzical Red Lyard care anul trecut a dat lovitura cu single-ul When Love Is Gone.
De data aceasta artista apare in rolul unei femei absolut seducatoare. Iar un asemenea clip nu putea sa nu aiba un invitat cu totul special, deloc strain camerelor de filmat. Carismaticul actor Aureliu Surulescu, protagonistul serialului Ramai cu Mine de pe HBO si altor filme romanesti si internationale, joaca rolul personajului masculin din videoclipul A Little Late, alaturi de care artista traieste o frumoasa poveste de dragoste pierduta undeva in trecut si regasita dupa multa vreme. O reintalnire romantica si o noua incercare de a face sa mearga o relatie care a fost imposibila undeva in trecut si se dovedeste a fi la fel de imposibila in prezent.
Nu am fost tocmai confortabila in postura de iubita chiar daca aveam alaturi un asemenea barbat sarmant ca Aureliu Surulescu. Faptul ca trebuia sa ma las sarutata si sa joc niste scene pline de tandrete si pasiune in fata intregii echipe si in special a fiicei mele care era cu ochii pe mine, mi-a dat ceva batai de cap. Dar, mi-am dat toata silinta sa intru in pielea personajului si sa transmit ceea ce ne-am propus atunci cand am inregistrat aceasta piesa n studioul Rassada Music.
A Little Late o piesa cu totul si cu totul speciala cu un vibe proaspat si pozitiv, o poveste de iubire care trece prin spatiul si timpul masurate cu inima, a declarat NICO.
Materialul video si audio a fost creat si produs de echipa Rassada Music in frunte cu Radu Sirbu, care este la cea de-a doua colaborare cu NICO dupa ce la inceputul acestui an au lansat impreuna materialul pentru Indestructibili.
Regia a fost semnata de Sirbu Ana si Marian Croitorul, iar de look-ul spectaculos al artistei s-au ocupat Alexandra Flaminzeanu si Dorina Bulgaru. Materialul video, sustinut de cei de la Catena a fost filmat in incinta uneia dintre cele mai luxoase locatii din Bucuresti, Premier Palace SPA si a durat peste 20 de ore pline de voie buna si energie pozitiva.