Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV. Pana si Mihai Petre, juratul cel mai sever, a fost obligat sa recunoasca valoarea si a dat primul 10 cuplului Manole si Olesea - cuplul care a reusit sa impresioneze cel mai mult si s-a clasat de altfel pe primul loc la aceasta editie a concursului. Loc care se datoreaza si iubitorilor de teatru, care au cucerit platoul de la Uite cine danseaza ca sa-si sustina artistul preferat - Marius Manole.
- A fost o seara in care juratii au intrat in pielea concurentilor, dansand cot la cot cu ei in ringul de dans. Notele au fost acordate de ceilalti 3 jurati ramasi la locurile lor. Si, cumva, una dintre perechi a reusit sa obtina 30 de puncte, adica punctajul maxim. Este vorba, desigur, despre echipa formata din actorul Marius Manole si coregrafa Olesea Nespeac, al caror dans a fost deschis de catre marele dansator Gigi Caciuleanu. Cei doi au interpretat un numar coregrafic contemporan, care a starnit atat admiratia publicului, cat si pe cea a juriului, noteaza okmagazine.ro.
Pe pagina de Facebook Fanclub Marius Manole am gasit cateva fotografii de la fantasticul dans oferit de Gigi Caciuleanu, Marius Manole si Olesea Nespeac Miculea. Un adevarat regal artistic. Spicuiesc din aprecierile fanilor:
- Monica Ionita: A fost un dans de 3 de 10 pentru cei mai buni 3 dansatori.
- Viorica Magda: Daca ai ocazia transmite-i Domnului Gigi Caciuleanu ca il respectam mult !
- Sandu Roxana Elena: Superb! Talent si munca!
- Alina Lungu: Ce clasa!
- Moldovan Daniela: Expresia ARTEI!
La matinalul Smart FM de a doua zi, pe 2 mai, poetul si jurnalistul Marius Tuca si actrita Rodica Mandache si-au exprimat admiratia fata de prestatia artistica de la PROTV a lui Gigi Caciuleanu, a actorului-dansator Marius Manole si a superbei sale partenere de dans - Olesea.
- Balerica este supranumele cu care l-a rasfatat admirativ Rodica Mandache pe Marius Manole.