Karmen incepe primavara cu un single nou care se numeste Minte-ma.
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI
Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Irina Rimes este cunoscuta pentru piesele compuse pentru INNA Cum ar fi? sau Antonia Dor de tine, precum si single-urile proprii, Achi a produs Bine - What's Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa Get Up and Dance pe care a compus-o si produsa impreuna cu Vlad Lucan - Diggy Down, Tot mai sus, You Got It.
Ma bucur sa revin cu un nou single in limba romana, sper ca este o surpriza frumoasa pentru fanii mei. Și va promit ca surprizele nu se opresc aici, lucrez deja la alte piese, atat in limba romana, cat si in engleza, a spus Karmen.
Minte-ma a fost lansata cu videoclip oficial in regia lui Bogdan Daragiu si filmat tot de acesta. Filmarile au avut loc in Bucuresti, iar de imaginea artistei s-au ocupat Diana Ionescu (make-up artist), Alex Caraman (hair), RDStyling (tinute).
Karmen este artist ATOM si Global Records.
Single-ul anterior al lui Karmen You Got It a fost compus si produs de Achi, Vlad Lucan si Adelina Stanga (Ira). Piesa a fost licentiata in Turcia, Japonia, Polonia.
Karmen - You Got It (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=_3vU1dpEp5Q
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.