www.cancan.ro informeaza: Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava. Au trecut patru ani, iar in acest timp s-a spus de mai multe ori ca prezentatoarea inca mai are sentimente pentru Stefan Stan, si ca nu ar refuza o impacare.
Altii au afirmat insa contrariul.
Ei bine, Andreea Mantea a lamurit misterul in cele din urma si a raspuns la intrebarrea care le sta multora pe buze. Ea i-a spus unei prietene apropiate ce simte acum pentru fostul ei iubit, dar a clarificat lucrurile si in ceea ce priveste o posibila impacare. Andreea a confirmat zvonurile: nu se impaca cu fostul iubit.
Se amuza si ea de cate ori auzea ce spun unii, ca i-ar mai da o sansa lui Stefan sau ca mai are sentimente pentru el. Mi-a spus clar ca a pus cruce relatiei inca de cand a aflat ca a fost inselata, si ca Stan a dezamagit-o crunt. L-a iubit mult, si-a pus sufletul pe tava, a crezut si a vrut sa faca casa buna cu barbatul. Iar el i-a dat o lovitura crunta: a inselat-o. Andreea spunea ca ar fi apreciat ca fostul ei iubit sa fie barbat si sa-i spuna ce a facut, nu sa afle de la altii ca a inselat-o, a declarat prietena Andreei Mantea pentru CANCAN.ro.