In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, si sunt incapsulate intr-o sticluta verde translucid de 20ml cu design in forma de floare, asa cum spune si conceptul. Parfumeria naturala vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendintele internationale, in care notele verzi si esentele naturale revin in forta in preferinte, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspira la natura si prospetime. Pretul este de 350 lei pentru oricare din cele cinci parfumuri esenta de 20 ml.
Lansarea colectiei a avut loc pe 4 februrie 2017, in noul atelier atemporal din Casa cu Arome, printr-un atelier experiential de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera si pretiozitatea artei parfumului din vechile timpuri de la curtile regale, cand parfumurile erau realizate doar din esente naturale, acum accesibile si publicului.
Preturile colectiilor Your Personal Aroma sunt permissive, intre 100lei-600lei, in gramaje de 10-20-30-50-100 ml, existand si o varianta unicat Your Personal Aroma, creata pe comanda si personalizata in functie de optiunile clientului, ce ajunge la 1500 lei.
Fiecare din cele cinci parfumuri trezeste dorul de casa, de copilarie, o bucurie interioara ce ne conecteaza cu locurile in care ne-am nascut, am copilarit sau care ne-au marcat viata si naste amintiri profunde, nostalgice si de implinire sufleteasca.
Conceptul Fluers de Roumanie - din iubire pentru natura, readuce in prim plan ideea de gradina cu flori proaspete, o gradina bucolica, secreta si edenica apropiata casei. Colectia va avea nume bilingve, fiind destinata atat publicului intern, dar si international.
Fiecare ingredient din notele de varf a fost ales cu mare atentie pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN romanesc mare-munte, astfel incat magnolia, narcisa, lacramioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor romanesti.
Incepand din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome isi deschide portile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creatie parfum sau aromaterapie in stil frantuzesc, german sau oriental, cat si pentru clienti ce isi doresc un parfum cu adevarat natural de colectie sau personalizat, de corp sau de ambient.
Detalii pe www.yourpersonalaroma.com sau email: [email protected]