www.antena3.ro informeaza: Eurovision 2017 Romania si-a desemnat castigatorii! Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017, in Kiev, de Ilinca si Alex Florea, cu melodia Yodel it!.
Tanara Ilinca Bacila provine dintr-o familie muzicala, dar nu a dovedit initial nicio inclinatie spre muzica. Artista care a impresionat cu yodelling-ul in mai multe show-uri muzicale si a rupt gura targului alaturi de Alex Florea la selectia nationala Eurovision a marturisit ca asculta alte genuri muzicale decat cele pe care le interpreteaza.
Artista in varsta de doar 18 ani â€" anul acesta are BAC-ul, a vorbit in mai multe interventii in presa despre inceputurile ei muzicale, marturisind ca a avut nevoie de pile pentru a fi admisa la Scoala de muzica, in conditiile in care era afona. Mai mult, ea sustine ca era chiar disfonica, in sensul ca nu i se uneau corzile vocale.

Cum si-a inceput cariera

Cand eram mica, inainte sa merg la scoala eram afona, total. Parintii mei ambii sunt muzicieni si le era un pic rusine cu mine, fata de muzicieni si nu aveam voce si ureche muzicala. Au vrut sa ma dea scoala de muzica si m-au dus; mama mea lucra acolo, era profesoara, lucra acolo si trebuia sa dau un test, de care eu nu am trecut, fiind afona, a spus tanara.
Continuarea, pe monitorulcj.ro.