Frumusetea naturii intalneste atractivitatea urbana in noua colectie de primavara semnata de Diane Marie Studio, aducand in centrul atentiei cotidiene incaltamintea cu imprimeuri florale si multicolore.
Colectia de primavara Diane Marie este mea mai potrivita alegere pentru femeile cu un stil de viata dinamic. Datorita materialelor de calitate si calapodului confortabil, modelele de incaltaminte sunt usor de purtat zi de zi.
Vedetele acestui sezon sunt pantofii cu tocuri groase si varf ascutit, pe galben, verde, sau cu print floral, pantofii cu sireturi si barete, dar si pantofii stiletto colorati. Plini de culoare, creativi prin intrepatrunderea dintre clasic si modern, cu focus pe stil si confort, pantofii creati de Diane Marie confera eleganta si rafinament celor care ii poarta.
Raman in continuare la mare cautare pantofii stiletto, insa in centrul atentiei au venit si pantofii cu varf ascutit si toc gros, confortabil. Desi am mers pe verde ca si tendinta in 2017, culorile vedeta in colecția noastra sunt si galbenul si printurile pe fundal alb, curate, primavaratice, cu accente puternice de culoare. Printurile florale sunt la mare cautare, cu cat mai colorate cu atat mai bine, spune Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.
Imprimeuri florale si geometrice, splash de culoare si energie, toate acestea se regasesc in noua colectie de primavara a brandului Diane Marie, ce poate fi descoperita in showroom-ul din Centrul Vechi al Bucurestiului, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4, sau online pe www.pantofidianemarie.ro. Mersul pe tocuri trebuie sa fie o placere, asadar porneste in aventura primaverii cu pantofii Diane Marie!