Sambata, 21 ianuarie 2017, la orele 17.00, la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR (Bulevardul Tineretului nr. 8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
Din distributie fac parte DANIEL FILIPESCU, ANDREI LAZAR, ANDREEA BLIDARIU, STEFAN POPOV, BOGDAN SERBAN, JENNIFER DUMITRASCU, MARIAN MARINESCU si alti tineri actori si solisti.
Muzica originala si ecourile partiturilor lui Alexandru Flechtenmacher (autorul versiunii clasice a musicalului Coana Chirita - n.r.), un spectacol muzical cu o miscare scenica alerta, cu pedala pe comicul de situatie, cu elegante si pline de verva dansuri de epoca semnate STEFAN SOARE si lansate de BALETUL TSP, costume fastuoase si decoruri sugestive compuse de VIORICA PETROVICI - acestea sunt ingredientele de succes ale primei premiere din noul an in care straluceste din nou steaua noastra draga, STELA POPESCU, a spus SMARANDA OTEANU BUNEA, Director General si Director Fondator al TEATRULUI STELA POPESCU.
Toata suflarea artistica a teatrului nostru este captivata de aceasta savuroasa poveste, de ritmul si pitorescul desfasurarii regizorale, de energia pozitiva, culoarea, virtuozitatea, inspiratia care vor cuceri publicul!
CHIRITA LA IASI este o productie muzicala de exceptie, cu succes garantat, un spectacol care va avea cu siguranta un parcurs de zeci de reprezentatii!
Urmatoarele spectacole sunt programate la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR astfel:
Duminica, 22 ianuarie, ora 11:00
Luni, 23, 30 ianuarie, ora 10.00
Marti, 24, 31 ianuarie, ora 10.00
Luni, 13 februarie, ora 10.00
Marti, 14 februarie, ora 10:00
Biletele se pot achizitiona on line pe: http://www.startickets.ro/event.php?id=9610
sau la Casa de Bilete a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR
Pret bilet: 15 lei