Recent, la magazinul Moda Mania de pe Calea Victoriei nr. 208, parter, a avut loc evenimentul organizat de Moda Mania in colaborare cu Replica Vedetelor Events,
Back to work! Back to school!
Ceu acest prilej, Eniko Georgescu a lansat noua sa colectie de pantofi, My fairy tale. De asemenea, a fost lansata si colectia de rochii Evanescence creatie Raluca Albu.
Iata cinci motive pentru care gazdele evenimentului, respectiv Alina Gavrila - Director General la Moda Mania (www.moda-mania.ro) si Eniko Georgescu - creatoarea colectiei de pantofi ne-au sugerat sa participam la acest party.
1. Pantofii creati de Eniko Georgescu pe langa faptul ca sunt confortabili, sunt si super sexy! Vei avea picioare de nota 10!
2. Rochiile create de Raluca Albu sunt versatile si se potrivesc oricarei siluete, la orice varsta si pot fi imbracate atat la birou, la scoala, la o iesire in oras, cat si la un cocktail-partyl!
3. Doar pe perioada evenimentului, adica pe 20 septembrie, intre 17-21, cele care au pasit pragul magazinului au beneficiat de un discount de 30% pentru aceste colectii, cat si pentru orice alt produs care nu se afla deja la reducere!
4. Magazinul Moda Mania comercializeaza in proportie de peste 90% produse fabricate in Romania, editie limitata sau UNICAT!
5. Vei gasi o atmosfera placuta si vesela, vei socializa cu persoane agreabile, vei testa produse ale partenerilor nostri Gerovital Romania, Fresh Corner - Romania si Cofetaria Claus, vei gasi tinute unicat personalizate, vei fi rasfatata si apreciata, vei pleca incarcata cu energie pozitiva!
Ar mai fi cateva motive dar le vei descoperi doar daca vei veni!