perfecte.ro informeaza: Cum s-a aparat Gigi Hadid in momentul in care a fost atacata de un fan: Ii multumesc instructorului meu de box
Gigi Hadid, in varsta de 21 de ani, este unul dintre modelele care se afla pe val in ultima perioada, iar aparitiile ei sunt fie indragite la maximum de catre fani, fie sunt contrazise de cai care considera ca tanara nu are atuurile unui model, in ciuda frumusetii sale. Asta l-a facut pe un barbat sa o atace pe Gigi, incercand sa o ridice cu totul in brate, pe strada. Gigi si sora sa, Bella Hadid, se aflau la iesirea de la Milan Fashion Week in momentul in care un barbat s-a apropiat de cele doua, din spate, si a ridicat-o pe Gigi in brate. Insa modelul a reactionat imediat, incercand sa scape de atacator si, mai mult decat atat, lovindu-l, in timp ce sora ei o ajuta sa se indeparteze de barbat. Chiar si dupa ce acesta a vrut sa plece, Gigi a incercat sa fuga dupa el si si-a indemnat garzile de corp sa il gaseasca si sa il aduca inapoi, extrem de suparata. Gestul nu a fost insa vazut cu ochi buni de toata lumea, unele persoane scriindu-i tinerei ca nu asa se comport un model, dat fiind ca Gigi i-a adresat barbatului cuvinte jignitoare si a incercat sa pune in aplicare miscarile invatate la antrenamentele de box.
- Sunt o fiinta umana si am tot dreptul de a ma apara. Cum indrazneste sa creada ca are dreptul de a lua pe sus o persoana complet straina. A fugit repede, insa, a replicat Gigi pe pagina sa de socializare.
Numele atactaorului este, se pare Vitalii Sediuk, un farsor care nu se afla la prima actiune de acest gen, barbatul fiind cunoscut pentru faptul ca a incercat in repetate randuri sa atace diverse persoane publice, in timpul unor evenimente la care a dobandit acces in mod ilegal. Sediuk si-a motivat gestul ca fiind unul menit sa atraga atentia asupra faptului ca o serie de celebritati au devenit modele doar pentru ca fac parte dintre tinerii faimosi pe Instagram, nu pentru ca ar merita cu adevarat.
- Consider ca Gigi Hadid este frumoasa, dar cred ca ea si prietena ei, Kendall Jenner, nu au nimic in comun cu high fashion-ul. Facand acest lucru incurajez industria modei sa puna pe catwalk si pe coperta Vogue adevaratele talente, in locul unor fete dragute de pe Instagram, cu legaturi potrivite, a scris farsorul pe internet, continuand prin a se adresa Annei Wintour: Puteti sa il numiti un manifest sau un protest. Este insa si o avertizare pentru Anna Wintour, care a transformat Vogue intr-un tabloid, prin a le lasa pe Kardashian si alte celebritati indoielnice pe coperta unei respectate reviste.