Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.

Lumea in costume de baie colorate paseste pe un adevarat catwalk pe plaja

Vara la soare, fetitele sunt goale - este refrenul unei melodii estivale pe care o fredonam non stop. Este adevarat! Lumea multa in costume de baie colorate, cu ochelari de soare, palarii cu boruri mari, paseste pe un adevarat catwalk pe plaja. Tenul bronzat in tonuri aurii, sandale argintii sau cu talpa din rafie si zambete stralucitoare - acestea sunt elementele pe care vreau sa le vad pe plaja si asta va propun sa descoperim in noua editie estivala Traieste Inteligent, alaturi de Gerovital Sun, Sunstar Gum, Meli Melo, DaVinci Dental Clinic si LPB Shoes Romania. In plus, cand stau pe plaja imi place sa citesc, asa ca editura Litera ne propune o serie de carti tocmai bune pentru a fi citite pe malul marii. Va astept incepand cu ora 12:00 la cel mai cool beach bar de pe plaja din Mamaia, The Beach Bar by Redd's. Va astept cu cadouri multe si cea mai buna bere cu gust de merisor pe care eu o ador! Redd's talk about fashion and beauty at THE BEACH BAR BY REDD'S", a declarat Dana Savuica.
Designerii LPB cauta surse de inspiratie in mai multe locuri in moda, arta, arhitectura si industria masinilor si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit.
La Meli Melo, vara are influente feminine, culoare dar si note  pastelate. Palarii de soare, accesorii estivale, costume de baie, bijuterii dar si piese vestimentare si de incaltaminte compun garderoba oricarei femei.  Nu conteaza ce stil ai, la Meli Melo gasesti diversitate. Calatoria  continua cu noul sezon, fall-winter, care va fi lansat in magazine si online, la inceputul lui august.
Farmec a lansat linia de produse de protectie solara Gerovital SUN intr-o varianta modernizata si extinsa, creata de catre cercetatori la standarde inalte de calitate. Se regasesc sub forma de uleiuri, lotiuni, emulsii, creme si geluri, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele si au destinatii diferite.
SUNSTAR GUM se diferentiaza de celalalte marci disponibile prin gamele ce favorizeaza o ingrijire orala personalizata, in functie de nevoile si cerintele fiecarei danturi. Mai mult, este prima linie de produse special conceputa pentru a preveni cauzele bolii parodontale, nu doar simptomele.
DaVinci Dental Clinic este o clinica stomatologica infiintata din dorinta domnului Dr. Adrian Mina de a satisfice asteptarile clientilor sai de toate varstele prin intermediul unei palate complete de tratamente de medicina dentara la cele mai inalte standarde si pentru a contribui asiduu la succesul profesional si personal al pacientilor ce ii calca pragul.
Cu un gust indraznet, racoritoare si surprinzatoare, Redd's Cranberry Crush te va cuceri de la prima intalnire. Sucul de merisoare si aroma naturala dezvaluie un gust de care te vei indragosti iremediabil.
Sponsorii evenimentului: Gerovital, LPB, SUNSTAR GUM, DaVinci Dental Clinic, Redd's, Meli Melo, The Beach Bar by Redd's
Parteneri eveniment: Editura Litera
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kfetele.ro, Femeide10.ro