Zestrea by Liliana Turoiu s-a imbogatit cu o linie exclusivista de camasi barbatesti de ceremonie, prima piesa a colectiei fiind purtata de Maestrul Gheorghe Zamfir. Cea de-a doua piesa a ajuns la un alt celebru artist, Andre Rieu, cu ocazia concertelor pe care acesta le-a sustinut, zilele trecute, la Bucuresti.
Linia masculina semnata Liliana Turoiu cuprinde camasi de ceremonie, dar si o linie bussines, din materiale de inalta calitate, cu mici broderii in culorile nationale. Broderiile stilizate ale camasilor de zi sunt extrem de discrete, pozitionate pe mansete, asemenea unor bijuterii textile. O linie masculina de camasi intregeste, practic, colectia de inspiratie romaneasca Zestrea.
Povestea continua cu un nou brand: Bran Dracula's Castle by Liliana Turoiu, luna iunie marcand inca o lansare: cea a unui alt proiect de suflet, spectaculos si extrem de vizibil, care duce mai departe zestrea etnografica si legendele medievale romanesti, intr-un loc incarcat de istorie. Este vorba despre colectia BRAN Dracula's Castel by Liliana Turoiu.