Sunt o ascultatoare fidela a emisiunii Matinal, de la Smart FM, realizata cu multa pasiune de cei doi cunoscuti oameni de cultura, doi artisti unici in felul lor, care iubesc poezia si teatrul: Marius Tuca si Marius Manole. In drumul meu cotidian catre redactie nu ma mai deranjeaza asa de tare traficul infernal al Bucurestiului, ci dimpotriva, ma bucura orice prelungire a timpului petrecut in masina, iar cand ajung la destinatie mai zabovesc cateva minute in parcare, pentru a-i asculta pe cei doi Marius - Tuca si Manole - si pe invitatii lor.
Azi, 20 mai 2016, Marius Tuca a aruncat o vorba: ca ar vrea sa infiinteze o noua emisiune la Smart FM: TEATRU RADIOFONIC. Cred ca este o idee excelenta, la fel ca si o alta emisiune, - Noapte buna, copii! -, difuzata deja in fiecare zi la ora 20:00 (sunt o veche ascultatoare de povesti, desi am varsta lui Marius Manole, si am pastrat vechile discuri de vinil cu povesti din copilarie).
Toti cei care iubesc teatrul se vor bucura daca ideea lui Marius Tuca nu va ramane doar o vorba aruncata pe 107,3 FM, ci chiar se va materializa. Smart FM - Je t'aime!