Recent, la castelul din inima Bucurestiului, Le Chateau, 300 de invitati au patruns in povestea monocroma, relatata cu multa eleganta si rafinament de designerul Alexandra Calafeteanu prin colectia REBORN.
REBORN nu este doar o colectie de toamna-iarna '16-'17 prin care se propun tinute de sezon, care sa te scoata din anonimat. Reborn este o colectie-concept, a carei muza a fost femeia de 30 de ani, vazuta ca o forta feminina, ce reuseste sa emane senzualitate si eleganta prin toti porii, iar acum si prin linia tinutei.
Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitati de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr si reprezentanti media au fost introdusi in universul alb, imaginat prin texturi si taieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu.
REBORN - o interpretare stilistica a renasterii femeii de 30 de ani, unde eleganta este echilibrata de confort, unde senzualitatea este echilibrata de inocenta si unde forma si textura sunt echilibrate de culoare.