In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica. Atmosfera somptuasa a fost intregita de concertul Nico si de momentul artistic sustinut la vioara electrica de Graziella.
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica: WanderLust - taramul in care i-a transpus noua colectie exuberanta, vesela si plina de culoare a creatoarei Claudia Rawlings.
Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opris, Ianna Novac, Dana Lutu, Dezbracatu', alaturi de protagonistele emisiunii Dreptul la fericire de la Happy Channel au intrat in jocul de-a vacanta fashion inedita, intr-o atmosfera stylish si relaxata.
La baza a stat visul meu de a face o colectie care sa spuna povestea unui globetrotter in destinatii exotice. De ce WanderLust? Wanderlust este un termen nou aparut, care defineste dorinta irezistibila de a explora, de a strabate lumea in lung si-n lat. Mi-am definit colectia prin acest nume special, ca o tribut adus femeii moderne, care iubeste sa calatoreasca mult, dar, mai ales, cu cat mai mult stil, ne dezvaluie Claudia Rawlings conceptul colectiei create pentru primavara-vara 2016.
WanderLust - garderoba ta completa pentru sezonul estival.
Colectia de primavara-vara 2016 WanderLust by Claudia Rawlings incapsuleaza toate piesele vestimentare pe care care trebuie sa le iei cu tine cand pleci catre o destinatie exotica.
De la jachetele parka, realizate in stilul propriu, la boyfriend jeans, esarfe ample, cu imprimeuri florale si sorturi din denim ori salopete scurte si vaporoase, toate se regasesc in garderoba de vacanta pe care Claudia Rawlings o propune, vara aceasta.
Pentru zilele relaxate pe plaja ori pe un yacht in Caraibe sau pentru plimbarile la apus pe malul marii, creatoarea a gandit tinute lejere, fluide, precum deux-piece-urile, cu camasa sau top si pantaloni pyjama cutt, in tendintele acestui sezon.