Stefan Banica Jr. a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii
Dragi prieteni! Ieri am trait momente pline de emotie la ceremonia de dezvelire a celor 4 noi stele de pe Aleea Celebritatilor, in memoria unor artisti fara egal: Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. Multumesc organizatorilor pentru initiativa! Mai jos puteti vedea cateva imagini de la ceremonie. Sa aveti o saptamana buna!

Reproducem cateva comentarii:
- Florina Stolojan: Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! Am aflat despre eveniment de la Radio Ramania si m-am bucurat nespus.Acesti 4 Magnifici isi merita stelele cu prisosinta pentru ca sunt Nemuritori !
- Mihaela Olteanu: Felicitari pentru steaua inchinata pe pamant tatalui tau ca in cer deja stralucea ca un luceafar. Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT
- Kati Bexa: Foarte emotionant!Mare actor tata, artist desavarsit fiul! Sigur e mandru de acolo sus de realizarile dumneavoastra, mai urmeaza si nepotii!Succes mai departe!
- Maria Grigorescu Respect mare , multumiri si dragoste multa pentru toti, si pentru cei de aici, si pentru cei din stele !
- Tina Alexandru: Dumnezeu sa-l odihneasca pe senior! Stefan Banica jr, sa ai cati mai multi ani de cariera, si multa sanatate!
- Iordana Caciulatu: Felicitari Stefan ptr tot ce faci pentru noi felicitari ptr steaua primita in memoria tatalui si ptr fiul tau poate va fi si el o a treia generatie ca parca promite ceva dupa atitudinea lui
- Neagu Alexandru: Sa fii mandru de tatal tau ca a fost unul din cei mai mari actori romani si a bucurat o tara intreaga! Merita pe deplin aceasta stea!
- Munteanu Marian: Mai am o mica intrebare: lui Jenica cind ii faceti? Ca si el a facut parte din asii valorilor si o merita si el
- Rata Gianina: Gioconda se marita, e nunta-n cartier ! este vinilul nemuritor al copilariei mele ! cand un titan al scenei pleaca spre zenit, este o mare pierdere ! Maestrul a ramas printre noi! stii cum? prin tine, Stefan! sunt mandra ca am fost contemporana cu titanii scenei si sunt si cu urmasii lor! este prea putin pentru un OM ASA DE MARE !
- Mihaila Gina: Tare m-as fi bucurat daca cei din televiziune aminteau ceva si de Ionica (Mihai Constantin), poate asa zamdea si el un picut.
- Doina Danaila: Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Mari actori.Respect pentru ceea ce au fost.Felicitari,Stefan,pentru steaua primita in memoria tatalui tau si pentru tot ce faci pentru noi. Sa-ti traiasca baiatul, e foarte frumos si cine stie, poate iti va calca pe urme.
- Viorica Ifrim: Sincere felicitari, tatal tau a fost si a ramas un monstru sacru al teatrului romanesc. L-am adorat ca artist si om! Ma bucur ca si fiul lui ii calca pe urme,cred ca daca ar trai ar fi foarte mandru de tine
- Elena Deac: Felicitari pentru cele 4 stele acordate actorilor nostri pentru ca le merita nu o sa se mai nasca asa actori buni ca ei oricum ei sunt nemuritori!
- Lazaroiu Anca: Sa fii mandru ca esti urmasul unui mare actor! Respect pentru tot ce insemnati pentru noi spectatorii!
- Stoica Ionut: Cativa din oamenii care mi-ar placea sa fie mult mai mediatizati care intr-adevar au ce spune atunci cand apar la TV, Radio etc
- Munteanu Marian: Foarte frumos si ma bucur ptr tine junior ca-i calci pe urme, ai valoare, felicitari!
- Maria Vitan: Respect Si Onoare Mare Pentru Asa Mare Actor Dumnezeu Sa -I Primeasca In Rai Pe Toti!
- Otilia Alexa: Dumnezeu sa-l odihneasca pe actorul Stefan Banica senior ! Bine ca ne-a lasat urmasi demni de memoria sa!
- Carmen Fiera: Daca marii actori asa cum a fost tatal tau, dar si altii ar fi pretuiti cat traiesc ar fi minunat, Stefan! Dar in Romania marii actori, din pacate, se zbat sa supravietuasca! Asa rasplateste statul roman marii nostri actori!
- Brindusa Tarnauceanu: Am avut privilegiul sa-l vad jucand pe scena Teatrului Bulandra! Si pe tine la Comedie! Sper sa apuc sa-l vad si pe fiul tau jucand emoticon smile