Unica.ro: CUM SA TE IMBRACI CA SA ITI ASCUNZI COLACEII (Autoare: Consuela Stratulat)
Orice femeie isi doreste o talie de viespe, dar nu este atat de usor sa o obtii. Pana ajungi la sala, te poti folosi de cateva trucuri vestimentare, care te vor ajuta sa arati perfect.

POARTA MARIMEA POTRIVITA LA PANTALONI
Daca vrei sa iti ascunzi colaceii, este foarte important sa alegi marimea potrivita la pantaloni. Pantalonii prea mulati iti vor strange grasimea din jurul abdomenului si isi vor scoare in evidenta colaceii.

RENUNTA LA BLUGII CU TALIE JOASA
Blugii cu talie joasa nu ar trebui sa existe in garderoba ta, daca ai colacei. Alege mai bine pantaloni cu talie inalta, pentru ca vor acoperi grasimea din jurul taliei. Mom-jeans sunt perfecti, daca nu esti multumita de talia ta, pentru ca sunt in tendinte si arata foarte bine. O alegere la fel de buna o reprezinta si fustele midi cu talie inalta. Sunt sexy si potrivite pentru orice silueta.

DACA TREBUIE SA PORTI BLUGI CU TALIE JOASA, COMBINA-I CU BLUZE LUNGI
Daca nu vrei sa renunti la pantalonii cu talie inalta, macar nu ii purta cu bluze scurte. Colaceii devin vizibili atunci cand exista un spatiu neacoperit intre bluza si pantaloni. Pentru a evita aceasta situatie, combina pantalonii cu talie joasa cu un tricou lung.

TINE CONT DE PROPORTII
Daca ai colacei, ar trebui sa alegi bluze care curg pe langa corp si evita-le pe cele mulate. Pentru a-ti pastra formele feminine, combina-le cu o pereche de pantaloni mulati. Tinuta ta va capata imediat un aer sofisticat.

ANALIZEAZA-TI GARDEROBA
Nu iti fie rusine de corpul tau. Priveste-te cu atentie in oglinda, iar daca nu esti multumita de cum arati, ia masuri. Poti fi sexy si fara sa iti expui abdomenul. O pereche de pantaloni skinny si o camasa supradimensionata arata mult mai bine decat un crop top si o pereche de pantaloni cu talie joasa.

CUM SCAPI DE COLACEI
Daca vrei sa scapi de colacei, este important sa faci unele schimbari in stilul de viata. Renunta la dulciuri, fa sport si nu mai fuma. Consumul de alcool duce, de asemenea, la depunerea grasimii pe abdomen. Trebuie sa stii ca grasimea abdominala este si foarte periculoasa, asa ca tine sub control aceasta parte a corpului tau.