Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision.
"Pentru mine, este o provocare! E ceva nou si baietii din trupa Game l'over m-au rugat sa le propun cateva tinute si cred ca vom adopta unele pop-rock. Pentru fetele din vocal, le voi crea niste tinute: fuste midi plus top. Pana acum, doar apropiatii imi cereau sfaturi si sper sa-i fac sa arate bine pe scena pe acesti tineri. Sunt primii artisti pe care ii consiliez si de aceea am emotii", ne-a spus Alex Ciobanu.
Acum, Alex lucreaza la doua colectii: top midi skirts si o colectie de rochii. Visul meu este de a ajunge unde imi doresc. Acest lucru prinde contur pe zi ce trece si ma bucura enorm acest fapt. Anul 2015 a fost un an fantastic si sper ca si 2016 va fi la fel! Dorinta de a creste in ceea ce fac nu prea ma lasa sa dorm noptile, nopatea pentru mine e zi de munca", mai spune Alex.
Alex iubeste si el muzica si in noptile in care lucreaza la atelierul sau asculta muzica pop, care ii place atat de mult, dar si balade, care i se par cele mai tari genuri.
Adora in special valul de artisti romani.
Daca doriti sa achizitionati fustele midi create de Alex Ciobanu o puteti face vizitand magazinul Hellen Concept Store din zona Piata Romana.