Cloche - Creator of Desire va asteapta de luni pana vineri intre orele 9.00 si 19:00 sa descoperiti universul Cloche.
Una dintre tinutele pe care vi le recomanda este un pantalon maxi cu talie inalta, la pretul de 399 RON.
Compozitie material: voal: 60% bumbac, 40% poliester
Masuri disponibile: pentru marimi mai mari va rugam sa ne contactati
Ingrijire produs: Curatatorie chimica

Pantalonii maxi cu talie inalta au buzunare ascunse

O piesa pe care orice femeie ar trebui sa o aibe in garderoba. Practici, lejeri si eleganti in acelasi timp. Puteti sa-i accesorizati cu o pereche de pantofi de inspiratie masculina pentru un look de zi sau cu o pereche de tocuri inalte pentru un look mai elaborat. Se inchid la spate cu un fermoar ascuns, au buzunare ascunse, iar pliurile din fata lungesc silueta. Pantalon maxi cu talie inalta perfecti pentru anotimplul toamna-iarna.
Fiecare zi incepe cu aceeasi intrebare: Ce voi purta astazi: pantalon maxi cu talie inalta? Cu alte cuvinte: cine voi fi astazi?
Noi, la Cloche.ro, avem la fel de multe raspunsuri cate zile intr-un an.
Moda este un mod placut si usor de a exprima schimbarea. Totodata, este o modalitate importanta prin care putem fi diferiti in fiecare zi, prin schimbarea lookului nostru, exprimam stari si emotii diverse si transmitem numeroase mesaje celor din jur. La Cloche ne dorim sa iti oferim inspiratie pentru schimbare si sa te incurajam sa experimentezi noi lookuri in asa fel incat sa transformi moda intr-un stil personal unic.
Cum si ce trebuie sa masori?
Mai intai, vei masura lungimea (de la baza gatului pana jos), apoi, latimea intre umeri (de la cusatura de sus a manecii drepte, pana la cea a manecii stangi), circumferinta bustului (pe sub brate, peste zona cea mai proeminenta), a taliei si, in cele din urma, lungimea manecii.