www.a1.ro informeaza: A trecut vremea in care Vin Diesel facea furori in randul femeilor datorita patratelelor sale de pe abdomen. Recent, celebrul actor a fost surprins in timp ce se relaxa pe balconul unei camere de hotel, iar noua lui burtica a atras toate privirile.
Surse din anturajul actorului sustin ca Vin Diesel se pregateste pentru un nou rol, de aceasta data mult mai serios, dorind sa le arate fanilor ca poate sa faca si altceva, insa informatiile nu au fost confirmate.
Recent, Vin Diesel a confirmat ca F. Gary Gray va fi regizorul viitorului film 'Furious 8'. "Acum si aici, confirm ca el va fi regizorul viitorului lungmetraj", a declarat actorul in vzrsta de 48 de ani. "Este un regizor genial. Este foarte talentat. Sunt entuziasmat de toate lucrurile pe care le va aduce la aceasta saga", a mai precizat starul.
Presa de specialitate publicase, in ultimele zile, ca studioul Universal are in vedere mai multe nume pentru a ocupa scaunul de regizor, printre care Louis Leterrier, Adam Wingard, William Eubank si F. Gary Gray.
Prima imagine din Fast&Furious 8! Vin Diesel a publicat-o, fanii au fost in delir
'Furious 7', regizat de James Wan, a ocupat anul trecut locul cinci in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, avand peste 1.5 miliarde de dolari. Scenariul a fost modificat dupa moartea actorului Paul Walker intr-un accident in 2013, din cauza excesului de viteza.