Vineri, 18 decembrie, la Hellen Concept Store, va avea loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. Motiveaza femeile sa-si etaleze latura seducatoare cu ajutorul fustelor midi, cusute chiar de el, cu o croiala impecabila si un material de calitate. Fustele lui se vand cu mare success in Sankt Petersburg.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coase fuste din pasiune, nu se numeste Disigner, doar face ceea ce simte. Primele fuste le-a cusut pentru prietena sa si toti o intrebau de unde are fusta. Coase singur in atelierul lui improvizat, acolo e lumea lui, lumea culorilor si a fustelor midi, se inspira din lucruri marunte fara sens, nu-si programeaza nimic, nici chiar fustele, doar si le imagineaza.
Tot in acesta seara veti cunoaste creatiile unei tinere talentate care picteaza tricouri cu tematica de sarbatori special pentru lansarea de vineri.
Ioana invata la Colegiul de arte plastice Alexandru Plamadeala din Chisinau, la specialitatea ceramica. La cei 19 ani ai sai, Ioana cucereste nu doar prin aspectul sau fizic, dovada fiind numeroasele photoshooting-uri la care participa in calitate de model, dar si prin talent. Pasiunea sa pentru arta a fost unul din principalele motive pentru care a ales sa inceapa o mica afacere, pictand tricouri.
Materialele cu care lucreaza Ioana sund de cea mai buna calitate, vopseaua folosita este pentru textile si se pastreaza in timpul spalarii. Tanara viseaza ca tricourile ei sa ajunga in orice colt al lumii, momentan au ajuns prin Tokyo, Bucuresti, Berlin, Geneva si evident, Chisinau. Pe langa aceasta, tanara e ingenioasa, nu s-a limitat doar la tricouri, a efectuat picturi si pe alte piese vestimentare: salopete, geci, genti si balerini din tesatura.
In scurt timp, urmeaza sa picteze pe un hanorac.
Vom asorta aceste minunate fuste cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.