Miryam s-a nascut in Romania, dar are stranse legaturi cu tarile arabe. Tatal sau biologic a fost palestinian, iar tatal de-al doilea este sirian. Astfel, cantareata a aflat de ceva timp ca familia ei din Palestina este una dintre cele mai bogate. Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din tarile arabe, iar cantareata ar putea primi o mostenire consistenta.
Am nume palestinian, Miryam Anabtawi pentru ca tatal meu natural a fost din Palestina. Numele Anabtawi provine de la denumirea unei localitati numita Anabta. Fiind o famile numeroasa, o parte traieste acolo, o parte in Nablus si o alta parte in Ierusalim. Bineinteles ca sunt multi care au plecat si s-au stabilit in strainatate. Insusi tatal meu a locuit o buna parte a vietii in Germania lucrand acolo ca inginer. Anabtawi Group este renumit in Palestina si in tarile arabe, au mai multe afaceri, printre care si o fabrica de ulei. Ei m-au anuntat ca tatal meu biologic a murit. Anul acesta am vrut sa merg acolo, sa vizitez mormantul tatalui meu, chiar imi luasem biletele de avion, insa din cauza conflictelor recente din Palestina, mi-am anulat calatoria, am considerat ca nu este momentul potrivit”, povesteste Miryam. Tatal de-al doilea al cantaretei este sirian, iar Miryam se intelege foarte bine cu el si se sfatuiesc mereu atunci cand este nevoie, considerandu-l si simtindu-l in sufletul ei atat tata cat si prieten.
Artista cu origini arabe, Miryam, lanseaza o piesa nou nouta, insotita si de un videoclip de imagine â€" Prada”.
Dupa ce a dat lovitura in Japonia si Coreea cu piesa Bounce” si a cantat toata vara Don't stop”, Miryam lanseaza Prada”, o piesa compusa in studiourile DeMoga. Noul single este insotit si de un videoclip de imagine, regizat de Simion R Stefan, in care artista incearca sa explice unui admirator ca iubirea ei nu e de vanzare.