Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul. Astfel, in data de 11 septembrie, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt invitati in centrul comercial pentru o seara speciala!
Campania TU este Militari Shopping a inceput in luna iunie si a lansat o provocare tuturor clientilor - aceea de a deveni imaginea centrului comercial - vedeta sezonului toamna - iarna.
Astfel, toti cei interesati au putut vizita studioul amenajat in cadrul galeriei, participand la o sedinta foto profesionista, gratuita. Cei 15 finalisti atent alesi de juriu vor defila in data de 11 septembrie, prezentand noile colectii ale magazinelor din Militari Shopping, fiind recompensati si cu numeroase cadouri din partea partenerilor.
Evenimentul sustinut de MC Marian Soci â€" Kiss FM si Alice Badea (electric
violin) se va finaliza cu un recital spectaculos, oferit de Corina si Proconsul. Prin aceasta campanie am vrut sa ne rasplatim clientii pentru fidelitatea lor si sa le oferim ocazia sa devina imaginea centrului nostru comercial. Cine altcineva poate fi mai potrivit sa exprime spiritul Militari Shopping?