Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza. Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. Ca intotdeauna, cei doi au ales o escapada la munte, departe de zgomotul orasului, intr-o oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. Situat pe drumul de legatura dintre cabana "Trei Brazi" si Predeal, complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru toti cei interesati de aer curat, liniste si o panorama de vis.
Vedetele Antena Stars au fost primite de catre gazdele hotelului Orizont cu preparate exclusiviste, gatite dupa retete internationale. Printre bunatatile servite se numara: fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese. Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
"De aceasta data, eu si familia mea, am incercat preparatele culinare pe care doar mainile magice ale unui bucatar iscusit le poate pregati, iar fileul de Dorada Regala cu jeleu de tarhon si foie-ul gras cu sos de mere ne-a purtat pe meleaguri cu parfum vestic. Am avut parte de o cina pe care doar in Franta o puteam savura cu aceeasi placere, iar serviciile au fost, ca de fiecare data, de cinci stele. Sunt incantat ca la hotelul Orizont din Predeal pot gasi pachete cum intalnim peste granite. Cu siguranta ne vom intoarce aici ori de cate ori vom avea timp pentru un coltisor de liniste si un meniu extravagant", a declarat realizatul emisiunii Agentul VIP, Cristi Brancu.
Dupa o asa masa copioasa, Oana Turcu a optat pentru 30 de minute petrecute in sala de fitness, pe banda de alergat ori bicicleta, inaintea carora a aplicat noua crema creata de ea in Italia si s-a impachetat cu folie transparenta, in timp ce barbatii familiei au ales sa inoate in piscina acoperita a hotelului. "Chiar daca m-am delectat cu preparate internationale, nu am uitat si de miscarea atat de necesara unui stil de viata sanatos. Am facut sport in fiecare zi timp de cateva ore in sala de fitness a hotelului Orizont, apoi am facut drumetii prin Predeal si Rasnov", a povestit aceasta.
Totodata, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" a adaugat: "Am descoperit si crama cu bunatati romanesti. Aici, ne-am amintit cu drag de dulceturile bunicii si de gustul de zacusca pe care il stim din copilarie, iar Teddy a fost incantat de produsele traditionale. Atat eu, cat si Cristi, am dat in mintea copiilor si ne-am jucat cu lingurile de amestecat bulionul si legaturile de usturoi, din care mi-am creat chiar si o coronita. A fost o vacanta in care traditionalul s-a imbinat cu modernul, realizand astfel, un ambient perfect pe care il putem regasi doar la hotelul Orizont din Predeal".