Anuntat drept cel mai mare eveniment rock al anului, Festivalul ”I Am the Rocker” (ce urma sa aiba loc in acest weekend la Romexpo) a ramas fara capete de afis si va avea loc cu un lineup reconfigurat, intr-un club.
Conform organizatorilor care au invocat probleme de productie, fanii care si-au cumparat bilete se pot intalni cu o parte a numelor de pe afis, dar isi vor primi si banii inapoi. Mai mult, firma organizatoare ofera celor ce si-au procurat abonamente la festival intrare gratuita la concertele Cannibal Corpse, Black Label Society, HIM + The Aristocrats sau Tony Macalpine (ultimele doua la alegere).
Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Soulfly nu mai ajung la Bucuresti, iar vedeta festivalului, trupa americana Dream Theater, a recomandat fanilor sa-si pastreze biletele pana in 2016, cand vor ajunge.
”I Am the Rocker” va debuta diseara, la Casa de cultura a Studentilor, cu tobosarul Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) si trupa sa carora li se alatura al nostru Ovidiu Ioncu Kempes. Sambata, vor canta Black Star Riders cu reprezentantii de seama ai pagan metal-ului, Arkona, dar si cu Hatemode, iar duminica Kistvaen, Goodbye To Gravity, Days of Confusion si Negative Core.
Industria concertelor in Romania a inregistrat un regres major in 2015, concertele au cazut pe capete. Marc Anthony, Julio Iglesias, Thomas Anders (Modern Talking), Suzi Quatro sunt doar cateva din numele care ti-au anulat venirea in Romania.