Istoria lumii, de Ernst H. Gombrich, este bestsellerul anului 2007. Cartea a aparut la Pro Editura si Tipografie, in traducerea lui Nicolae Constantinescu. Ernst Gombrich a comprimat istoria umanitatii in 304 pagini. Istoria umanitatii poate fi redata in numai 304 pagini? Oricat de bizar ar parea, provocarea lui Ernst Gombrich s-a dovedit a fi un succes incotestabil. El a conceput aceasta lucrare in asa fel incat avem senzatia ca este o poveste redata de catre un frate mai mare celor mai mici decat el, sau de un bunic spusa nepotilor lui si lasandu-i sa reflecteze singuri, fara sa-i oboseasca cu explicatii complicate.
Gombrich prezinta personaje istorice emblematice pentru timpul lor, amprenta acestora pentru generatiile urmatoare, si, dupa modul in care descrie evenimentele si personajele, ne da impresia ca toate cele relatate se intampla in prezent.
Cartea este un instrument deosebit de util pentru cei care doresc sa cunoasca istoria lumii.

Autor: Ernst H. Gombrich
Editura: PRO EDITURA SI TIPOGRAFIE
Bucuresti, Romania
Categoria: Istorie Universala
Gen: Stiinte Umaniste
Subgen: Istorie Universala
Limba: Romana
Traducator: Nicolae Constantinescu
Nr. pagini: 304
ISBN: 973-8951-34-8

Cartea Istoria lumii, de Ernst H. Gombrich. poate fi cumparata pe elefant.ro: costa 30,03 RON+ 9,9 RON cost unic de transport - deschizi coletul inainte de plata. Indiferent daca alegi livrarea prin curier sau prin posta si indiferent de localitate, pe elefant.ro costul de transport este 9.9 RON