La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna. Pe parcursul verii trupa lucreaza si la materiale noi cu care spera ca isi va surprinde placut fanii.
Concertul Taxi de la Beraria H va avea loc vineri, pe 26 iunie. Trupa a ales acest spatiu pentru ultimul concert al verii in Bucuresti, datorita entuziamsumui cu care a fost intampinata la concertul precedent.
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi face spectacol cu fiecare aparitie. Umorul fin al lui Dan Teodorescu si pofta de a canta a intregii trupe sunt ingredientele care confera unicitate fiecarui concert marca Taxi. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerzsi Csongor si Dariu Neagu va invita pe 26 iunie la Beraria H.
Pentru toti cei care si-au cumparat deja bilet sau isi vor cumpara pana luni 22 iunie, inclusiv, trupa are un cadou: cate un cd. Acesta va fi oferit la intrare, in baza datei inscrise pe bilet.
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Pentru biletele cumparate online, plata se poate efectua se poate efectua cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.
Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1604175826498625/
Pagina trupei Taxi:
https://www.facebook.com/trupaTAXI