Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului. Familia Brancu-Turcu s-a decis si de aceasta data asupra Hotelului Orizont din Predeal, oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. Situat pe drumul de legatura dintre cabana "Trei Brazi" si Predeal, complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru toti cei interesati de aer curat, liniste si o panorama de vis.

Oana Turcu a mancat sanatos la munte!

Dupa ce a slabit zece kilograme intr-un timp relativ scurt cu tratamentele din gama sa de cosmetice, sotia lui Cristi Brancu s-a rasfatat, bucurandu-se de serviciile de spa ale complexului: "Am facut masaj cu produse din linia spa Ardes, piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi, cam sase ore in fiecare zi si ne-am reincarcat bateriile atat in zona de spa, cat si in restaurantele Hotelului Orizont, cel international si cel cu specific romanesc, Miorita. Totodata, am continuat sa mananc sanatos chiar si la munte, deoarece mi-am schimbat total stilul de a ma hrani, iar o intoarcere la natura este intotdeauna benefica", a adaugat Oana Turcu.
Cristi Brancu a ales sa isi duca familia cu telegondola pentru a se bucura de panorama de vis oferita de padurile din Romania: "In telegondola toata lumea a fost fericita si ne-am incantat privirea cu peisajele superbe. Am fost pentru a doua oara la Hotelul Orizont din Predeal si am descoperit si de aceasta data serviciile impecabile si mancarea traditional romaneasca. Vremea a tinut cu noi, iar soarele ne-a intampinat cu multa caldura, la fel ca si amabilitatea pe care am intalnit-o la hotel," a declarat indragitul prezentator TV.
In plus, vedeta a tinut sa adauge: "Ne-am informat si despre programul ce va incepe pe data de 20 iunie si se va incheia pe 15 septembrie tocmai bun pentru vacanta de vara. Teddy a fost incantat imediat ce a aflat de serile dedicate celor mici la care participa un magician, dar si de balul mascat, orele de dans modern, karaoke, de excursia pentru copii la Cabana 'Trei Brazi' si de cursurile de inot ce se desfasoara in aceasta vara la Hotelul Orizont pentru cei care aleg pachetul 'Vacanta activa - copii si parinti'. Excursia de o zi la cabana este un deliciu atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. Copiii au oportunitatea de a invata cum sa campeze un cort, sa se orienteze cu harti si busole sau cu ajutorul naturii, sa gateasca in aer liber, sa fabrice unelte si sa recunoasca flora din jur, toate sub supravegherea unui coordonator de activitati. Cu siguranta ne vom reintoarce in acest loc pentru a testa pachetul”, a marturisit Cristi Brancu.