Pe site-ul Mariustuca.ro a aparut un articol intitulat: Frisonant, bulversant, neasteptat: Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. Puteti citi in continuare articolul scris in stilul Marius Tuca.
Cand auzi ca un politist scrie ceva, te astepti, clar sa fie vorba despre procese verbale. Cand acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei, prin cap iti trec mai multe variante. Ati gasit-o pe ce corecta? Nu, nu se leaga cu moda. Nu, nu este vorba nici de tehnici de urmarire ale infractorului care incearca sa scape de urmarire. Ok, va spun. Este un fel de carte de PR. Se numeste DIPLOMATIA PUBLICA si a aparut la Editura Rao.
- Cartea isi propune doar sa fie un ajutor pentru toti cei care inteleg puterea cuvantului, spune comisarul. Evident, nu detin adevarul suprem si nici macar nu intentionez sa afirm asta. Vreau sa cred, insa, ca efortul meu nu va ramane fara ecou. Pentru ca o activitate, mai ales in zona de relatii publice, realizata dupa ureche nu face altceva decat sa distorsioneze. Este nevoie, asadar, de mai mult. De viziune, de perseverenta si dorinta de a face performanta!
Cartea dlui comisar Ciocan s-a lansat la Bookfest vineri, 22 mai, la ora 14:00, la standul editurii, cu numai o ora dupa lansarea Gabriel Garcia Marquez, prevazuta pentru ora 13:00.
Christian Ciocan a postat un mesaj pe Facebook, multumindu-i lui Marius Tuca pentru articol:
Buna dimineata, Dragi Prieteni! Ii multumesc Domnului Marius Tuca pentru ca nu a lasat acest moment sa treaca neobservat! Cu respect! Zi cu impliniri sa fie!
Va iubesc!