Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8. 'Concinnity', ales drept unul dintre cele mai frumoase cuvinte rar folosite ale limbii engleze, descrie imbinarea armonioasa a elementelor, eleganta si armonie, trasaturi pe care noul proiect pune accent. Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti. Concinnity se defineste prin materiale de calitate, autenticitate, atentie la detalii si promptitudine in executie. Serviciile oferite, consiliere vestimentara si creatie vestimentara de rochii de seara, rochii de mireasa, tinute office si casual, atat pentru femei, barbati, cat si copii, lenjerie si accesorii, integreaza si satisfac nevoile variate ale clientilor, ontr-un singur loc.
Creatiile Bespoke sunt creatii vestimentare personalizate, sunt tinute pe care noi le realizam o data ce ne cunoastem clientul, intelegem ce isi doreste si totodata ce i se potriveste, explica Maria Calinescu, manager Concinnity Concept.
In cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, gazduit de centrul de evenimente Ambasad'Or, colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu si Ciprian Vaida, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc. Pentru acest eveniment special Concinnity Fashion Concept Store a creat pentru Aura Calina o piesa vestimentara turnata pe silueta antrenoarei singurului Centru de Excelenta in Fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. 0726.303.510. Adresa: Str. Episcop Chesarie nr. 8, sector 4, Bucuresti.
Maria Calinescu E-mail: [email protected] | Tel.: 0731.134.253